Spelvoorwaarden winactie

Spelvoorwaarden win actie:

 1. Win acties worden uitgeschreven door Mirjam de Gier Transpersoonlijke coaching, onderdeel van AppliedVisions gevestigd te Harich. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.
 2. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je een reactie hebt geplaatst, een bericht geliked hebt of een e-mail hebt gestuurd. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.
 3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.
 4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of winactie.
 5. De looptijd van de actie, de te winnen dienst en de termijn waarbinnen deelname mogelijk is, staat aangegeven in de beschrijving van de winactie.
 6. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
 7. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze. Winnaars worden getrokken via:
  http://www.fanpagekarma.com/facebook-promotion
 8. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres waarmee aan de actie is deelgenomen of via een persoonlijk bericht via facebook.
 9. De winnaar of winnaars worden bekend gemaakt op facebook.
 10. Voor acties op Facebook geldt dat de winactie op geen enkele manier verbonden is met Facebook.
 11. Mirjam de Gier kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
 12. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
 13. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 14. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door Mirjam de Gier voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden.
 15. Indien je je je e-mail adres achter laat, ontvangt je na deelname aan de winactie de nieuwsbrief “ De Geluksvogel”. Je kunt natuurlijk altijd aangeven dat je deze e-mails niet meer wilt ontvangen, door op de afmeldlink te klikken in de desbetreffende e-mail
 16. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Mirjam de Gier.
 17. Mirjam de Gier handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.
 18. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
 19. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 20. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Mirjam de Gier Transpersoonlijke Coaching, Keamerlanswei 4, 8571 MZ Harich, e-mail: mirjam@mirjamdegier.nl . Je ontvangt binnen 7 kalenderdagen na ontvangst via e-mail een reactie.