Wil jij ook:

 je ook elke dag gezonder, krachtiger en gelukkiger voelen?

je lichaam en geest nog meer in balans brengen?

meer in je kracht staan?

 spiritueel groeien?

 ontstressen?

Dan is een Soul Body Fusion® sessie iets voor jou.

Soul Body Fusion® is een energetische methode, die direct werkt en op een rustige manier diep doordringt. De energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) komt meer in je lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd. Het helpt je om je weer af te stemmen op je eigen levenskracht je echte zijn; om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van het allerbeste van jezelf. 

Een (serie) Soul Body Fusion® sessie(s) kunnen de volgende effecten hebben:

  • blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten
  • het zelfhelende vermogen van je lichaam wordt versterkt
  • gaat je lichaam weer beter functioneren
  • komen lichaam en geest meer in balans
  • ervaar je meer energie
  • voel je minder stress.
  • Meer rust in je hoofd

Je gaat weer stralen. Niet alleen zal je het zelf merken, maar ook de mensen om je heen. Veel mensen voelen zich na een Soul Body Fusion® sessie energieker, stralender en gelukkiger. 

Juist in deze tijd is het je afstemmen op jouw persoonlijke hoge zielefrequentie extra nodig om in balans te komen en te blijven. Je brengt meer en meer bezieling in je lichaam, in je leven; je gaat steeds meer stralen, van binnen uit naar de mensen om je heen.

Hoe ziet een sessie eruit?

Bij een Soul Body Fusion® sessie zit je op een stoel tegenover mij. Ik leg mijn handen op jouw handen. 

Tijdens de sessie wordt je 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt.  Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelende vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen.

Met de uitleg en het uitwisselen van je ervaring duur de sessie in totaal ongeveer een uur.  

Wat mensen tijdens de Fusion ervaren verschilt per persoon, de meeste mensen ervaren een tintelend gevoel wat door hun lichaam trekt. Na de Fusion voelen veel mensen zich blijer, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht. Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten en worden vervangen door een gevoel van geluk.

Tarief

Elke sessie duurt in totaal ongeveer 60 min.
Een standaard Soul Body Fusion® pakket bestaat uit 3 sessies binnen 21 dagen:

  • 1e sessie om het proces te starten
  • 2e sessie – een week later
  • 3e sessie – twee weken na de tweede sessie

Bijdrage: € 135,- voor 3 sessies (korting van €30)
Voor één losse sessie betaal je €55,-

Bel, app of mail om een afspraak te maken voor een Soul Body Fusion® Sessie met 06-31770961 of mirjam@bewustkrachtig.nl

 
Emmy over de Soul Body Fusion sessies:

Ik heb het gevoel dat ik thuis gekomen ben door de Soul Body Fusion sessie. Dat heb ik nog nooit eerder zo gevoeld. Mijn hart is geopend. Als ik in de spiegel kijk zie ik een ander persoon. Ik zie nu dat ik een mooie uitstraling heb. Ik ben veel blijer en mijn geheugen is beter. Het stroomt allemaal. Ik ben hier zo blij mee.

Zelf Soul Body Fusion® leren?

Sinds 2021 ben ik Soul Body Fusion® Teacher. Dit betekent dat ik workshops mag geven om jou te leren om SBF te geven aan jezelf en anderen (1-op-1 sessies). Dan kun je deze techniek voor de rest van je leven gebruiken. Na het volgen van de workshop ben je Soul Body Fusion® Practitioner en mag je deze mooie energetische techniek bijvoorbeeld ook toepassen in je eigen praktijk. De workshop Soul Body Fusion® practitioner wordt gegeven in Balk van 9.45 uur tot 17.00 uur.

Meer over de workshop

Klik hier voor meer informatie over de workshop om zelf Soul Body Fusion® te leren. Lees o.a. meer over wat je leert tijdens de workshop, dat je na het volgen gecertificeerd SBF practitioner bent en hoe je de workshop bij jouw thuis kunt volgen. Mocht je interesse hebben, neem dan contact met me op.

De workshop wordt gegeven op Eigen Haard 35 in Balk.

Opgeven voor de workshop

Heb je interesse om zelf SBF te leren? Meld je dan aan door mij een bericht te sturen. Vermeld je naam, telefoonnummer en de datum van jouw keuze. App of mail naar: 06-31770961 of mirjam@bewustkrachtig.nl.

Meer informatie

Meer achtergrondinformatie is te vinden op www.JonetteCrowley.com en op de landelijke website www.soulbodyfusion.nl.