Ons team staat voor je klaar om zelfbewuster te worden en om het beste uit jezelf naar voren te halen. Het is herontdekken van jouw eigen kracht, want wij gaan er vanuit dat je zelf weet waar je kracht en inspiratiebronnen liggen. Soms ben je dit alleen vergeten en kan je er even niet zo goed bij komen. Hierbij helpen we je graag.

Mirjam de GierMirjam de Gier

Mijn naam is Mirjam de Gier. Ik help mensen bij hun (spirituele) ontwikkeling. Ik ben getrouwd en moeder van een dochter en een zoon. Mijn motto is: het diepste geheim van gelukkig zijn, is het goed hebben met jezelf. Tijdens mijn zoektocht naar mijn eigen kracht, ben ik steeds bewuster en heb ik ervaren dat ik gelukkig ben door tevreden te zijn met mezelf en werkelijk verbinding te hebben met anderen.

Om het goed te hebben met jezelf moet je jezelf kennen, jezelf lief hebben en je angsten onder ogen durven zien. Dan kun je weer zelf aan het roer staan van je eigen leven. Dit geluk gun ik anderen ook en daarom help ik anderen bij uitdagingen die het leven met zich meebrengt.

  • Individuele coaching
  • Reiki behandelingen/ Soul Body Fusion
  • Bach Bloesem
  • Touch for Health
  • Diverse workshops en trainingen, o.a intuïtief schilderen
  • stoppen met roken coach (ingeschreven in het kwaliteitsregister voor stoppen met roken)

Anton de Gier

Ik ben Anton de Gier. Ik ondersteun bedrijven bij het halen van de doelen en het laten groeien van je bedrijf. Ik help je je visie te implementeren en ruimte te creëren om te werken aan de toekomst van je bedrijf. Niet meer alleen brandjes blussen, maar werken aan grote doelstellingen. Dat woord samen vind ik belangrijk; alleen dán bereik je het beste resultaat.

Hiernaast help ik als je vastloopt in je werk. Ik heb verstand van en ervaring in het bedrijfsleven en ik kan met je meekijken en je met een frisse blik en rake observaties verder helpen.  Ik beschikt over ruime (>20 jaar) ervaring in het bedrijfsleven, van start-up tot internationale corporate omgeving en helpt je graag verder in je professionele groei.

  • Coaching binnen organisaties
  • Sjamanistische healings
  • Ademwerk