Ik staat voor je klaar om zelfbewuster te worden en om het beste uit jezelf naar voren te halen. Het is herontdekken van jouw eigen kracht, want ik ga er vanuit dat je zelf weet waar je kracht en inspiratiebronnen liggen. Soms ben je dit alleen vergeten en kan je er even niet zo goed bij komen. Hierbij ondersteun ik je graag.

Mirjam de GierMirjam de Gier

Mijn naam is Mirjam de Gier. Ik help mensen bij hun (spirituele) ontwikkeling. Ik ben getrouwd en moeder van een dochter en een zoon. Mijn motto is: het diepste geheim van gelukkig zijn, is het goed hebben met jezelf. Tijdens mijn zoektocht naar mijn eigen kracht, ben ik steeds bewuster en heb ik ervaren dat ik gelukkig ben door tevreden te zijn met mezelf en werkelijk verbinding te hebben met anderen.

Om het goed te hebben met jezelf moet je jezelf kennen, jezelf lief hebben en je angsten onder ogen durven zien. Dan kun je weer zelf aan het roer staan van je eigen leven. Dit geluk gun ik anderen ook en daarom help ik anderen bij uitdagingen die het leven met zich meebrengt.

  • Individuele coaching
  • Soul Body Fusion sessies en workshops/ Reiki behandelingen
  • Diverse workshops en trainingen, o.a Schilderen vanuit jezelf
  • Stoppen met roken coach (ingeschreven in het kwaliteitsregister voor stoppen met roken, vergoeding via de ziektekostenverzekering via SmokeFree). De stoppen met roken coaching kan zowel bij mij op kantoor in Balk, maar kan ook telefonisch of via Zoom.