Workshop vind de heldin in jezelf

  • Krijg meer inzicht in je dromen door het ontdekken van je heldinnen kracht (kwaliteiten)
  • Zet je plannen en dromen om in doelen en concrete acties
  • We maken hier een collage van
  • Ontdek wat jou tegen houd om je eigen heldin te zijn 
  • Ontdek hoe je de heldin in jou kunt inzetten in het dagelijkse leven

Ben jij ook onrustig, omdat je focus mist? Heb je niet helder wat je dromen en plannen zijn? Heb je wel dromen en plannen, maar loop je vast bij het uitvoeren daarvan? Dan is de workshop “Vind de heldin in jezelf” echt iets voor jou. Door het maken van een collage, krijg je inzicht in je wensen, dromen en verlangens. Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden.

Durf jij op reis te gaan en de heldin in jezelf te ontmoeten? Verricht dan nu je eerste heldinnendaad en geef je op voor de workshop “Vind de heldin in jezelf” door een mail te sturen naar:
Mirjam@bewustkrachtig.nl

Wanneer: woensdag 4 november 2020
Waar : Eigen Haard 23G in Balk
Tijd : 10.00 uur tot 12.00 uur
Investering : € 20 euro.
Opgave : mirjam@bewustkrachtig.nl

In elke vrouw schuilt een heldin. Ergens diep van binnen.

Het leven is net als een spannende reis. Het roept steeds weer op tot avontuur. Uitdagingen groot en klein komen op je levenspad. Je kunt ze accepteren en aangaan, of je gaat ze uit de weg. Roep de hulp in van de heldin in jou. In elke vrouw schuilt namelijk een heldin, met haar eigen heldinnenkrachten.

Naarmate we ouder worden, worden onze angsten en belemmeringen groter en raken we onze moed kwijt om nieuwe dingen te proberen. We passen ons aan, voldoen aan verwachtingen van anderen en ongemerkt raken we stukken van onszelf kwijt. We vergeten onze passie en dromen, hebben steeds meer verplichtingen en komen vast te zitten in een baan, een relatie, een gezin enz. We luisteren niet meer naar het fluisteren van ons hart én voelen onze verlangens niet meer. De dagelijkse beslommeringen nemen de overhand en we zien niet meer de mogelijkheden en uitdagingen die constant om ons heen aanwezig zijn. 

…En dan… ineens word je wakker, je voelt de fluistering van je dromen weer en de heldin in je ontwaakt. Je gaat op reis. Een reis vól hindernissen, verleidingen en belemmeringen. Een reis waarin je je eigen heldinnenkracht vindt.

Op reis gaan en je eigen held zijn, betekent jezelf laten zien en je angsten en onzekerheden ontmoeten. En juist in die ontmoeting ligt jouw uitdaging, kans voor groei en de opening naar jouw dromen. Maar het begint bij je droom. Luister weer naar de fluistering van jouw droom. 

Resultaat

Na het volgen van deze training:

  • heb je je talenten en kwaliteiten (her)ontdekt
  • heb je meer inzicht in je dromen en doelen
  • heb je een stap gezet in de richting van je doel of je droom
  • weet je welke angsten en belemmeringen je hebt om je doel te bereiken
  • weet je hoe je de heldin in jezelf kan inzetten tijdens de uitdagingen in je dagelijkse leven

In de workshop “Vind de heldin in jezelf” gaan we samen op zoek naar jouw heldinnenkracht (jouw droom), onderzoek je wat je met deze krachten kunt en wilt, maak je hier een collage van en gaan we ontdekken hoe je de heldin in jou kunt inzetten tijdens de uitdagingen in je dagelijkse leven.

Je gaat niet alleen met een collage naar huis maar ook met waardevolle inzichten.

Opgeven

Durf jij de heldin in jezelf te ontmoeten? Verricht dan nu je eerste heldinnendaad en geef je op voor de workshop “Vind de heldin in jezelf” op woensdag  4 november 2020.

Er ruimte voor maximaal 8 deelnemers. Geef je dus snel op want vol=vol.

Wanneer: woensdag 4 november 2020
Waar : Eigen Haard 23 G in Balk
Tijd : 10.00 uur tot 12.00 uur
Investering : € 20 euro
Opgave: mirjam@bewustkrachtig.nl

Heb je nog vragen, stel ze gerust via de telefoon, app of mail (tel. 06-31 77 09 61 of mirjam@bewustkrachtig.nl).

Eigen groep of op locatie

Wil je wel graag deze workshop volgen, maar deze datum past je niet? Of je wilt de workshop “Vind de heldin in jezelf” met een eigen groep of op locatie volgen? Neem dan contact met mij op. In overleg is er veel mogelijk.

Workshop

De workshop “Vind de heldin in jezelf” heb ik speciaal ontwikkeld voor de Internationale Vrouwendag op 9 maart 2019 in Joure. Het thema van deze dag was heldinnen. Maar omdat dit een erg leuke en leerzame workshop is, geef ik deze workshop nu nog een keer. Hier de foto met een link naar een (kort) artikel over de Internationale Vrouwendag uit de Jouster Courant.

Foto: © Grietje van der Reijnst-Brak, Joustercourant