Wordt zelf Soul Body Fusion® Practitioner. En leer deze energetische methode voor jezelf en/of voor anderen.

Wil je ook:

  • een mooie en simpele energie methode leren voor jezelf en/of anderen?
  • je eigen energie frequentie omhoog brengen?
  • iets bijdragen aan het verhogen van het bewustzijn in de wereld?
  • je ziel nog meer in harmonie brengen met je lichaam?
  • je elke dag gezonder, krachtiger en gelukkiger voelen?

Dan is de workshop Soul body Fusion echt iets voor jou.

Wat leer je?

Na de workshop: 

  • kun je zelfstandig een 1-op-1 Soul Body Fusion® sessie faciliteren conform de richtlijnen van Jonette Crowley,
  • kun je Soul Body Fusion® toepassen op jezelf, volwassenen, kinderen en dieren (live en op afstand),
  • weet je hoe en waarom Soul Body Fusion® werkt en waar het vandaan komt,
  • ontvang je een certificaat en ben je gecertificeerd Soul Body Fusion® Practitioner.

Aangeraden wordt het boek “Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer” te lezen na de workshop. Dit is uiteraard niet verplicht. Mocht je dit wel willen (ook als naslagwerk), kun je dit boek bestellen bij o.a. www.bol.com.

Voor wie is de workshop Soul Body Fusion®

De workshop is bedoeld voor iedereen die zich spiritueel wil ontwikkelen en wil leven vanuit zijn volledige potentieel en daarmee beter wil kunnen functioneren in het dagelijks leven (privé en werk). Er zijn geen vooropleidingseisen voor deze workshop.

Toepassen in je eigen praktijk

Het is ook een mooie methode, die je kunt toepassen in je eigen (toekomstige) praktijk als losse sessie of als aanvulling op de technieken die je al beheerst. Als je betaalde sessies gaat geven dan kun je na de workshop voor € 45,- per jaar een vermelding krijgen op de nationale www.soulbodyfusion.nl website als gecertificeerd practitioner.

Deelnemer workshop: ” Iemand vroeg mij na de workshop of ik verliefd was. Blijkbaar straalde ik iets gelukkigs uit”.

Agenda workshop Soul Body Fusion® 

De workshop Soul Body Fusion® practitioner wordt gegeven in Balk (Eigen Haard 35) van 9.45 uur tot 17.00 uur op. De workshop geef ik op: woensdag 13 september. Mocht je interesse hebben, in de workshop, maar je kunt niet op deze data? Neem dan contact met mij op, dan plan ik, in overleg met jou een datum voor een workshop. 

Hoe meld ik mij aan?

Heb je interesse om zelf SBF te leren? Meld je dan aan door mij een bericht te sturen. Vermeld je naam, telefoonnummer en de datum van jouw keuze. Bell, App of mail naar: 06-31770961 of mirjam@bewustkrachtig.nl.

Wil je eerst kijken/voelen of SBF iets is voor jou, dan kun je uiteraard eerst een SBF sessie boeken en de Soul Body Fusion® energie eerst zelf ervaren. Kijk hier voor meer informatie.

Bijdrage voor de workshop

De bijdrage voor de workshop is:

–  € 159,- standaard

– € 129,- kortingstarief *

Korting

* Je krijgt € 30 korting als je SBF alleen voor jezelf gaat gebruiken, geen of alleen gratis sessies gaat geven en ook niet gaat gebruiken in combinatie met of als aanvulling op betaalde activiteiten zoals bijvoorbeeld andere (energetische) technieken. Mocht je in de toekomst toch geld gaan vragen voor je sessies (of als aanvulling op betaalde andere activiteiten), dan vraag ik je om eerlijk de gekregen korting alsnog te voldoen.

Mocht je graag willen meedoen, maar het is niet mogelijk om de bijdrage in één keer te voldoen, dan kan (in overleg) in delen betaald worden.

De workshop bij jou thuis?

Wil je de workshop volgen bij jou thuis? Dat is mogelijk. Ik kom bij jou thuis de workshop geven als je een groep van minimaal 4 personen (jezelf meegerekend) hebt voor de workshop en je hebt een ruimte met plek voor ongeveer 8 workshopdeelnemers (bijvoorbeeld je woonkamer of praktijk) waar ik de workshop kan geven. Jij krijgt zelf een korting van €50. 

Neem contact met mij op een een afspraak te maken voor een datum.

Een verhaal over SBF van mezelf: Mijn eigen kat Youri was allergisch voor vlooien. Als ik heel soms te laat was met anti-vlooienmiddel,  krabde hij zichzelf deels kaal. Meestal was een spuit van de dierenarts voldoende om hem weer beter te maken. Totdat ik zelf SBF leerde. Toen hij weer een keer kaal was, deed ik elke dag een Soul Body Fusion sessie met de kat. En na drie weken, zag zijn haar er weer goed uit en waren de kale plekken weg en bespaarde ik mezelf en de kat een ritje naar de dierenarts. 

Gecertificeerd Soul Body Fusion® Practitioner

Na de Soul Body Fusion® workshop ben je gecertificeerd Soul Body Fusion® practitioner!

Tijdens de workshopdag ga je een SBF sessie geven aan een medecursist en ontvang je een SBF sessie. 

Nadat je door het volgen van de Soul Body Fusion® workshop bent afgestemd, kun je het proces activeren met een intentie. Soul Body Fusion® is een simpele en krachtige energetische methode, die direct werkt en op een rustige manier diep doordringt in je systeem. Het helpt je om je ziel volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht.

Wereldwijd melden mensen dat ze zich krachtiger, meer in balans en zielsgelukkiger voelen door het toepassen van Soul Body Fusion®. Tevens worden opmerkelijke resultaten gemeld bij HSP, depressie, diabetes, autisme, ADHD, enz. 

Je stijgt onmiddellijk in frequentie. Vaak verschuift de aandacht van het hoofd naar het lichaam. SBF helpt om in je kracht te komen en kan helpen om blokkades te laten verdwijnen.

Je leert alles dus in 1 dag.

De dag duurt van 9.45 tot 17.00 uur en na afloop ontvang je het Soul Body Fusion® practitioner certificaat.

Als je betaalde sessies gaat geven, dan kun je na de workshop voor € 45,- per jaar een vermelding krijgen op de nationale website www.soulbodyfusion.nl als gecertificeerd practitioner.

Workshop in het kort

Data 2023: woensdag 13 september

Investering: € 159,- standaard of € 129,- kortingstarief *

Tijd: 9.45 uur tot 17.00 uur

Waar: Eigen Haard 35 in Balk