Wat wil je nu eigenlijk echt? Waar wordt je hart blij van? Als je niet blij wordt van wat je doet, dan is het tijd voor verandering. Wat wil jij manifesteren en wat zijn jouw dromen en verlangens voor 2024? En welke dromen en verlangens wil jij nu daadwerkelijk gaan realiseren?

Begin het jaar goed met het zetten van doelen. Zet door middel van het maken van een vision board de eerste stap naar het waarmaken van je dromen en verlangens. Met een vision board maak je doelen visueel door het plakken van plaatjes en teksten op een groot vel papier. Ik geef de workshop twee keer, dan kun je kiezen wanneer je komt.


Wanneer: Woensdag 10 januari – 14.00-16.00 uur (inloop vanaf 13.45 uur) of
Donderdag 11 januari 19.30 – 21.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur)
Waar : Eigen Haard 35 in Balk
Investering : €20 inclusief koffie en thee, wat lekkers en materiaal om mee te werken


De workshop gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Ik werk graag met kleine groepen van max. 10 deelnemers, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt. Geef je snel op, want vol=vol. 

Opgeven en betalen

Als je nog vragen hebt, kun je altijd contact met mij opnemen. Of je natuurlijk direct opgeven, via: mirjam@bewustkrachtig.nl of tel: 06- 31 77 09 61. Je kunt ter plekke contact betalen of ik stuur je (vooraf) een tikkie.

Wat gaan we doen?

Vision board
Visualisatie is een krachtige manier om van dromen en verlangens realiteit te maken. We starten met een visualisatie (een soort meditatie). Er ontstaat een collage van foto’s, plaatjes en citaten van jouw dromen en verlangens. Deze knip je uit tijdschriften. Door een vision board te maken, ben je jouw toekomst aan het ‘scheppen.’ Je richt je op wat je dromen en verlangens zijn, ook al liggen deze nog in de toekomst! Doordat je gelooft dat het er nu al is, ga je het ook realiseren.


Wat gaat de workshop je opleveren?

1. Duidelijkheid
Door foto’s, plaatjes en citaten te verbinden aan jouw dromen en verlangens en dit te gaan voelen, kun je beter reflecteren, concentreren en wordt het steeds duidelijker wat je werkelijk verlangt. Je hebt helder voor ogen wat je echt wilt.

2. Focus
Door je dromen en verlangens visueel te maken worden ze reëeler, meer voelbaar en tastbaar en hierdoor ook meer bereikbaar en binnen je bereik. Je programmeert als het ware je onderbewustzijn. Hierdoor zul je kansen beter zien en aangrijpen om je doel waar te maken.

3. Een vriendelijke reminder
Door elke dag naar jouw vision board te kijken, breng je je bewustzijn en je energie elke keer weer naar je dromen, verlangens, doelen en intenties. En wat je aandacht geeft groeit.

4. Gezelligheid
Het is ontzettend leuk om te doen. Vooral als je het samen doet met een groep gelijkgestemden, in een fijne omgeving waar je je energie helemaal kunt richten op jouw dromen, jouw wensen en jouw verlangens. 


Opgave :
Wil je je opgeven voor deze workshop? Klik dan op onderstaande button en geef je op. Vermeld de datum van je voorkeur (10 of 11 januari).

“The best way to predict the future, is to create it.”

Foto van mijn workshop vision board maken tijdens de internationale vrouwendag in Joure.
Foto: © Grietje van der Reijnst-Brak, Joustercourant