Coaching vanuit mijn hart

 • Je bent uit balans en kan wel hulp gebruiken om weer in balans te komen.
 • Je loopt telkens weer op tegen problemen of terugkerende klachten in je leven.
 • Je bent ontevreden over jezelf of over jouw situatie
 • Je hebt fysieke klachten, bijvoorbeeld rugpijn, hoofdpijn, enz
 • Je wilt kiezen vanuit je hart, maar weet niet hoe
 • En je bent niet bang om jezelf te leren kennen.

In deze situaties kan ik je helpen om weer te luisteren naar wat jouw hart en ziel je wil vertellen. Want je wilt weer balans in je leven, zodat jij je stralende zelf kan zijn.

Wordt zelfbewuster om het beste uit jezelf naar voren te halen. Het is herontdekken van jouw eigen kracht, want ik ga er vanuit dat je zelf weet waar je kracht en inspiratiebronnen liggen. Soms ben je die alleen vergeten en kan je er even niet zo goed bij komen. Hierbij kan ik wat voor je betekenen.

Haal weer het beste uit jezelf door:

  • Persoonlijke groei door individuele coaching of
  • je energiesysteem weer in balans door een energetische behandeling: reiki en/of Soul Body Fusion® 

Tarieven

Individuele coaching
Energetische behandeling

€ 55,-
€ 55,-

Je laten coachen is een investering in jezelf op weg naar geluk. Dit zijn de tarieven vanaf januari 2020.
Een individuele (transpersoonlijke) coaching duurt ongeveer een uur en kost € 55,-.
Een energetische behandeling, duurt ongeveer een uur en kost € 55,-.
Een Soul Body Fusion® sessie duurt ongeveer 30 tot 60 minuten. De energie behandelingen zijn het meest effectief als je drie behandelingen doet. Maar dat is natuurlijk niet verplicht. Als je bij de eerste behandeling direct drie behandelingen betaalt, krijg je een korting van in totaal €15 en betaal je dus geen €165 maar €150.

Neem contact op om een afspraak te maken. tel 06-31770961 of mirjam@bewustkrachtig.nl.

Lees hieronder meer over onze werkwijze en technieken:

Coaching

Transpersoonlijke) coaching richt zich op de innerlijke ontwikkeling met aandacht voor de drie lagen: lichaam, geest en ziel. Elke laag heeft impact op het geheel.

De transpersoonlijke coaching gaat er van uit dat alle ervaringen en de emoties die je daar bij voelt, zowel de positieve als de negatieve, worden opgeslagen in je lichaam. Door ervaringen in het nu kom je deze emoties weer tegen. Hierdoor reageer je onbewust vanuit een diep patroon op de situatie. Je wordt bijvoorbeeld heel erg boos om een kleinigheid, omdat er iets in je getriggerd wordt vanuit een emotie uit het verleden. Deze emotie uit het verleden resoneert met de situatie waarin je nu zit. Via persoonlijke coaching gaan we deze blokkade, pijnlijke emoties en beperkende overtuigingen transformeren. Door deze transformatie ga je steeds beter voelen wie je werkelijk bent, wie je wilt zijn, wat jou missie in je leven is en ga je ervaren dat je je gelukkiger voelt. Als transpersoonlijke coach leer ik je met een beter gevoel te kijken naar jezelf en daardoor ben je minder afhankelijk van externe omstandigheden om gelukkig te zijn.

Energetische behandelingen

Je lichaam is een complex geheel van lichaam, geest en ziel. Elke onbalans in één van de delen heeft effect op het geheel. Dit kan zich in je leven uiten door steeds terug kerende patronen in je leven of lichamelijke klachten. Met een energetisiche behandelingen kun je het lichaam energetisch in balans brengen, waardoor de energie weer kan doorstromen. Dit werkt verder op een bewust, maar ook op een onbewust niveau. Hiervoor hebben wij de volgden technieken:

 • Reiki

De term Reiki komt uit het Japans en betekent levensenergie. Reiki zorgt ervoor dat tekorten aan  energie in ons lichaam worden opgelost, zodat de natuurlijke balans werd wordt hersteld.  Reiki is een healingsmethode waarbij door middel van verschillende handoplegging energie wordt doorgegeven. Reiki is ook heel geschikt voor fysieke klachten zoals rugpijn, gewrichtspijn, rugpijn, schouderklachten, enz. Klik hier om nog meer te weten te komen over reiki en de behandeling.

 • Soul Body Fusion®

Bij de meesten van ons zijn, als gevolg van grote of kleine trauma’s, verdriet en teleurstellingen, lichaam en ziel niet goed op elkaar afgestemd. Dit leidt meestal tot fysieke en/of mentale klachten. Soul Body Fusion is een makkelijke, snelle en krachtige energetische techniek om lichaam en ziel met elkaar te verbinden. Bij Soul Body Fusion zit de ontvanger op een stoel tegenover mij en leg ik 2x 10 minuten simpelweg mijn vingertoppen op de vingertoppen van de ontvanger. Blokkades op alle niveaus verdwijnen moeiteloos.

“inhale the good stuff, exhale the bullshit”