Reiki

Waar kan Reiki bij helpen?

Ben je uit balans? Heb je Fysieke klachten? Ontdek wat Reiki voor jou kan betekenen. De helende energie van Reiki werkt zowel op lichamelijk als op geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Met Reiki breng je het geheel weer in balans, waardoor de energie weer kan stromen zoals het bedoelt is. En klachten kunnen dan verdwijnen.

Reiki:

  • verminderd pijn, zoals hoofdpijn, rugpijn, pijn in je schouders
  • helpt tegen vermoeidheid
  • versterkt het immuunsysteem
  • helpt het lichaam te ontgiften
  • ondersteunt bij het loslaten van emotionele problemen
  • brengt lichaam en geest weer in balans
  • verminderd stress klachten
  • werkt in op de symptomen en hun diepere oorzaak
  • laat energie weer vrij stromen

Wat is Reiki 

Het woord Reiki komt uit het Japans. Het betekent Universele Energie. Rei staat voor buiten en Ki staat voor binnen. Reiki is dus de balans tussen je binnen en je buiten wereld. Als deze twee in evenwicht zijn, voel je je gezond en stroomt je energie. Maar door allerlei oorzaken stroomt jouw energie niet altijd zoals het zou moeten. Je voelt je moe, lusteloos of je hebt fysieke klachten. Herken je dit?

Ik hoor je denken: “Hoe kom ik aan die klachten, maar nog veel meer: hoe kom ik er weer vanaf?”. Klachten ontstaan door stress, spanning, verkeerde voeding, medicijnen, sterke emoties (trauma). Dit veroorzaakt een onbalans in je energiesysteem. Dan stroomt de energie in je lichaam niet meer goed door. En dit kan fysieke klachten geven, zoals pijn in je rug, buik, nek, schouders, enz.

“En hoe kom ik van mijn klachten af?” Heel simpel: door Reiki. Door een Reiki behandeling lossen blokkades op en komen je energiebanen weer vrij. Hierdoor gaat je energie weer stromen, zoals het oorspronkelijk was. Ook activeert Reiki je zelfhelende vermogen. Waardoor jij jezelf dus eigenlijk weer hersteld. Hierdoor kunnen je klachten oplossen. Je bent weer in flow.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Tijdens een behandeling mag je op de behandeltafel gaan liggen. Je kunt tijdens de behandeling gewoon je kleding aanhouden. Ik leg mijn handen op verschillende posities, die overeenkomen met je organen en chakra’s.

De energie zoekt zelf de weg naar de plaatsen waar je blokkades hebt zitten. Tijdens de behandeling worden de blokkades in je lichaam voorzien van energie en dan kan de energie weer stromen. Vaak voelen mensen alsof mijn handen heel warm worden. De reiki energie geeft rust en een diepe ontspanning.

Ik sluit de behandeling af met een korte Soul Body Fusion sessie. Wil je meer over Soul Body Fusion lezen. Klik dan hier.

Aan te raden is, om 3 behandelingen kort achter elkaar te nemen. Een 1e behandeling, dan een week later de 2e behandeling en na 2 tot 3 weken een 3e behandeling. Maar dit is natuurlijk niet verplicht.

Voel je iets tijdens of na afloop van een Reiki-behandeling?

Of je iets voelt van de Reiki, verschilt per persoon. Je voelt misschien helemaal niets, maar dit betekent niet dat de Reiki-energie niet werkt. Een andere mogelijkheid is dat je allerlei sensaties hebt tijdens of na de behandeling, zoals hitte, kou, tintelingen, gonzen, ontspanning, slaperigheid, borrelende ingewanden of iets anders.

Ook kan het voorkomen dat symptomen juist toenemen na een behandeling, alleen zal dat maar voor korte tijd zijn. Daarna zul je het effect van de Reiki merken, waardoor je je beter voelt. Het is belangrijk om na een behandeling veel water te drinken om de afvalstoffen die vrijkomen af te voeren.

Tarieven

De investering voor een Reiki behandeling bedraagt € 55.

Een behandeling duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. De behandeling is het meest effectief als je drie behandeling doet. Maar dat is natuurlijk niet verplicht. Als je bij de eerste behandeling direct drie behandelingen betaalt, krijg je een korting van in totaal €30 en betaal je dus geen €165 maar €135.