Een leuke workshop in Friesland. Kijk deze video om te zien wat een workshop schilderen vanuit jezelf jou kan brengen?

(In de video heb ik het over intuïtief schilderen. Het schilderen vanuit jezelf wordt ook wel intuïtief schilderen genoemd.)

Workshop schilderen vanuit jezelf of vanuit je Zelf. Wil jij:

  • je hart laten spreken
  • aan jezelf werken zonder diepgaande gesprekken
  • even tijd voor jezelf vrijmaken
  • rust in je hoofd of
  • bezig zijn zonder dat iets moet

Dan is schilderen vanuit jezelf iets voor jou!

Schilderen vanuit jezelf

Even een moment van stilte in je drukke bestaan. Maak je hoofd leeg en luister naar je hart. Schilder vanuit het diepste van jezelf zonder na te denken over het eindresultaat en laat je verrassen wat er ontstaat.

Wat komt er uit je Zelf?

Ontdekt wat er op dit moment leeft in jou. Schilderen vanuit jezelf is even stilstaan om te luisteren wat er in jou (hart) leeft. Om je hoofd leeg te maken, starten we met een visualisatie. Hierna zet je een penseel op het schildersdoek en laat je ontstaan wat er op dat moment is. Je maakt een intuïtief schilderij. Dit schilderij weerspiegelt de verlangens, kwaliteiten en blokkades van de schilder.

Door te schilderen vanuit jezelf kom je tot inzicht, omdat je tijdens het schilderen bewust bezig bent met wat er in jou speelt. Bij het schilderen vanuit jezelf kunnen emoties vrijkomen, die nu de ruimte mogen krijgen. Dit geeft rust, ruimte en energie.

De workshops worden gegeven door Mirjam de Gier. Op de locatie aan de Eigen Haard 23G in Balk is ruimte voor groepen tot wel 20 personen. Maar het is ook fijn om in kleine groepen te werken, waardoor er maximale aandacht is voor het individuele proces. We schilderen met acrylverf.

Op aanvraag geef ik ook workshops op locatie. Voor grotere groepen heb ik ook een miniworkshops van 1,5 uur. Bij de miniworkshop wordt een kleiner doek gebruikt en bij meer dan 8 deelnemers wordt niet een persoonlijke uitleg van mij gegeven over jouw schilderij. Wel ga je dan met een oefening dieper in op de betekenis van jouw schilderij.

Moet ik kunnen schilderen?

Nee, ervaring met schilderen is niet nodig. Je schildert namelijk vanuit je diepste zelf en op gevoel. Tijdens de workshop schilderen vanuit jezelf geef ik een korte uitleg hoe je schildert met acrylverf. Het is ook niet de bedoeling dat je van te voren bedenkt wat je gaat schilderen. Het schilderij ontstaat vanzelf. Het maakt niet uit wat anderen denken over jouw schilderij, want bij schilderen vanuit jezelf is het resultaat niet van belang. Het schilderij is mooi, omdat het uit jouw mooie zelf komt.

Wanneer is de workshop schilderen vanuit jezelf?

Wil je er bij zijn? Dat kan! Schrijf je in door een mail te sturen naar: mirjam@bewustkrachtig.nl of via de WhatsApp: 06-31770961

De workshop wordt in 2021 gegeven op de volgende data:

  • woensdag 28 juli (10.00 uur)
  • woensdag 25 augustus  (10.00 uur)
  • vrijdag 3 september (14.00 uur)

Ik geef deze workshop ook individueel of met een (eigen) klein gropeje. Dan spreken we samen een datum en tijdstip af. De workshops worden gegeven aan de Eigen Haard 23G in Balk en duren van 10.00 uur tot ongeveer 12.00 uur of van 14.00 tot 16.00 uur.

Wil je wel graag deze workshop volgen, maar deze data of tijdstippen passen je niet? Of je wilt schilderen vanuit jezelf met een eigen groep of op locatie? Neem dan contact met mij op. In overleg is er veel mogelijk.

Investering

Een workshop schilderen vanuit jezelf duurt (tot 4 deelnemers) ongeveer 1,5 tot 2 uur. Voor grotere groepen is de duur van de workshop ongeveer 2,5 uur. Ik heb ook een speciale mini workshop voor (grotere groepen) van 1,5 uur. De investering voor de workshop is €35 p.p.. Dit is inclusief materiaal en koffie en/of thee. De tarieven op locatie kunnen variëren.

Kom je samen met iemand? Dan krijg je een korting van €5 per persoon en betaal je dus samen maar €60 in plaats van €70. Geef wel vooraf aan dat je samen komt.

Wil je een workshop organiseren voor een groep, neem dan contact met mij op over de kosten en de mogelijkheden.

Doe eens een workshop cadeau!

Het is ook leuk om deze workshop cadeau te doen. Hiermee geef je ook een blijvende herinnering, omdat je naar huis gaat met je eigen schilderij en met mooie inzichten. Je kunt dan natuurlijk zelf ook mee komen schilderen.

Een cadeaubon voor een workshop kost €35. Kom je samen, dan betaal je het “samentarief” van €60. Neem contact op om een datum af te spreken, zodat de workshop exclusief voor de ontvanger/jullie is.

Reacties van deelnemers

“Ik was van plan iets heel anders te schilderen.”
“Ik vond het best spannend, je weet niet wat er boven komt, maar ik ben erg blij met het resultaat.”
“Heel bijzonder dat dit schilderij ontstaan is.”
“Dit is precies waar ik nu mee bezig ben in mijn hoofd”
Annemarie: “Dit intuïtief schilderen doet er toe”.
“Ik vond het schilderen zo leuk, dat ik daarna zelf ook schilderspullen heb gekocht. Ik wist niet dat ik zo creatief was.”