Een leuke workshop in Friesland. Kijk deze video om te zien wat een workshop schilderen vanuit je hart jou kan brengen?

(In de video heb ik het over intuïtief schilderen. Het schilderen vanuit je hart wordt ook wel intuïtief schilderen genoemd).

Workshop schilderen vanuit je hart. Wil jij:

  • je hart laten spreken
  • aan jezelf werken zonder diepgaande gesprekken
  • even tijd voor jezelf vrijmaken
  • rust in je hoofd of
  • bezig zijn zonder dat iets moet

Dan is schilderen vanuit je hart iets voor jou!

Schilderen vanuit jezelf

Even een moment van stilte in je drukke bestaan. Maak je hoofd leeg en luister naar je hart. Schilder vanuit het diepste van jezelf zonder na te denken over het eindresultaat en laat je verrassen wat er ontstaat.

Wat komt er uit je Zelf?

Ontdekt wat er op dit moment leeft in jou. Schilderen vanuit je hart is even stilstaan om te luisteren wat er in jou (hart) leeft. Om je hoofd leeg te maken, starten we met een visualisatie. Hierna zet je een penseel op het schildersdoek en laat je ontstaan wat er op dat moment is. Je maakt een intuïtief schilderij. Dit schilderij weerspiegelt de verlangens, kwaliteiten en blokkades van de schilder.

Door te schilderen vanuit je hart (in plaats van uit je hoofd) kom je tot inzicht, omdat je tijdens het schilderen bewust bezig bent met wat er in jou speelt. Bij het schilderen kunnen emoties vrijkomen, die nu de ruimte mogen krijgen. Dit geeft rust, ruimte en energie.

Moet ik kunnen schilderen?

Nee, ervaring met schilderen is niet nodig. Je schildert namelijk vanuit je diepste zelf en op gevoel. Tijdens de workshop schilderen vanuit je hart geef ik een korte uitleg hoe je schildert met acrylverf. Het is ook niet de bedoeling dat je van te voren bedenkt wat je gaat schilderen. Want dan schilder je vanuit je hoofd. Het schilderij ontstaat vanzelf. Het maakt niet uit wat anderen denken over jouw schilderij, want  het resultaat niet van belang. Het schilderij is mooi, omdat het uit jouw mooie zelf komt.

Wanneer is de workshop schilderen vanuit jezelf?

Ik geef de workshop op afspraak. Al je de workshop wilt doen, neem dan contact op met mij en dan zoeken we samen een datum en tijdstip. Je kunt mij bereiken via de mail: mirjam@bewustkrachtig.nl of via of via tel/WhatsApp: 06-31770961. Ook in de weekenden is de workshop mogelijk.

Ik geef deze workshop individueel of met je eigen groep(je). Je kunt bijvoorbeeld samen komen met vriendinnen of met collega’s. Een workshop schilderen vanuit je hart duurt (tot 4 deelnemers) ongeveer 1,5 tot 2 uur. Voor grotere groepen is de duur van de workshop ongeveer 2,5 uur.

Ik heb een aantal dagen gepland dat ik de workshop schilderen vanuit je hart geef. Ik geef de workshop op de volgende data:

  • woensdag 22 november 2023 van 14.00 tot 15.30 uur
  • donderdag 14 december van 14.00 tot 15.30 uur (bij voldoende belangstelling is in de ochtend ook mogelijk)
  • woensdag 17 januari 2024 van 14.00 tot 15.30 uur
  • donderdag 1 februari 2024 van 14.00 tot 15.30 uur

Investering

De investering voor de workshop is €35 p.p.. Dit is inclusief materiaal en koffie en/of thee. De tarieven op locatie kunnen variëren.

Kom je samen met iemand? Dan krijg je een korting van €5 per persoon en betaal je dus samen maar €60 in plaats van €70. Geef wel vooraf aan dat je samen komt.

Wil je een workshop organiseren voor een groep, neem dan contact met mij op over de kosten en de mogelijkheden.

Waar?

De workshops worden gegeven door Mirjam de Gier aan de Eigen Haard 35 in Balk. Op deze locatie  is ruimte voor groepen tot max 8 tot 12 personen. Vlakbij deze locatie is ook een ruimte beschikbaar voor grotere groepen tot maximaal 20 personen.

Groepen of op locatie

Op aanvraag geef ik ook workshops voor (grotere) groepen of op locatie. Voor groepen heb ik ook een miniworkshops van 1,5 uur. Bij de miniworkshop wordt een kleiner doek gebruikt en bij meer dan 8 deelnemers is er niet voldoende tijd voor een persoonlijke uitleg van mij over jouw schilderij. Wel ga je dan met een oefening dieper in op de betekenis van jouw schilderij.

Wil je een workshop organiseren voor een groep of op locatie, neem dan contact met mij op over de kosten en de mogelijkheden.

Doe eens een workshop cadeau!

Het is ook leuk om deze workshop cadeau te doen. Hiermee geef je ook een blijvende herinnering, omdat je naar huis gaat met je eigen schilderij en met mooie inzichten. Je kunt dan natuurlijk zelf ook mee komen schilderen.

Een cadeaubon voor een workshop kost €35. Kom je samen, dan betaal je het “samentarief” van €60. Neem contact op om een datum af te spreken, zodat de workshop exclusief voor de ontvanger/jullie is.

Reacties van deelnemers

Theo: “Hartelijk bedankt voor de bijzondere middag vol inzichten. Je nuchtere Friese manier van omgaan met de spirituele wereld sprak ons erg aan.”

“Ik vond het best spannend, je weet niet wat er boven komt, maar ik ben erg blij met het resultaat.”
“Heel bijzonder dat dit schilderij ontstaan is.”
“Dit is precies waar ik nu mee bezig ben in mijn hoofd”
Annemarie: “Dit intuïtief schilderen doet er toe”.
“Ik vond het schilderen zo leuk, dat ik daarna zelf ook schilderspullen heb gekocht. Ik wist niet dat ik zo creatief was.”