• Voel jij je gestresst?
  • Heb jij behoefte aan een moment voor jezelf?  
  • Zou jij vaker willen mediteren maar komt het er niet van? 
  • Wil je in één avond weer rust in je hoofd en in je lichaam?​ 

Kom dan naar de vrijdagavond mini retraite en trakteer jezelf op een avond rust!

De dagelijkse gang van zaken is vaak gehaast en jachtig. Je moet van alles en aan je “to do lijst” lijkt nooit een einde te komen. Je neemt weinig tijd om even stil te staan bij wat er zich in je hart afspeelt. Even stilstaat en genieten van de stilte. Terwijl deze stilte en stilstaan bij jezelf zo nodig is. Tijdens een mini retraite gaan we in de vertraging. We mediteren door beweging, muziek, stilte en tekenen. We genieten van de stilte. Niks hoeft en er is geen moeten.  

Tijdens een mini retraite wordt het rustiger in je hoofd en je maakt contact met je lichaam. Een mini retraite is voor iedereen die rust, verdieping en zingeving zoekt.

Je bent welkom, met of zonder ervaring met meditatie.

Spreekt dit je aan?

Kom dan naar een vrijdagavond mini retraite. Voorlopig worden er nog geen mini retraites aangeboden. Maar mocht je interesse hebben, laat het me weten, dan zal ik je zo op je hoogte houden van de nieuwe data.

Investering vrijdagavond mini retraite: € 20 euro p.p. per avond. 

Wil je graag een mini retraite volgen met een eigen groep of op locatie? Neem dan contact met mij op. In overleg is er veel mogelijk. Ook is het dan mogelijk om een bepaald thema aan de avond te geven.


Opgeven/ Interesse: