Lekker samen schilderen met gelijkgestemden. Deze ochtend schilderen op woensdag 2 november is speciaal voor de lichtcirkel Sneek/ Gaasterland, geheime kamer Balk of andere gelijkgestemden.

Vooral het samen bezig zijn staat voorop. Een mooi schilderij maken staat op de tweede plaats. Ervaring met schilderen is dan ook niet nodig. Het is genoeg als je het leuk vindt om (een keer) te schilderen. 

Zelf meenemen (als je hebt):

  • verf (acrylverf of waterverf, olieverf droogt niet zo snel is is dus minder geschikt)
  • kwasten
  • eventueel een eigen doek, maar er is papier aanwezig

Mocht je geen verfspullen hebben, dan is dat niet erg. Ik heb papier, een stapel kwasten en verf (van de Action, dus niet de beste kwaliteit) en wat voorbeelden ter inspiratie.

Koffie, thee en wat lekkers zijn ook aanwezig.

Aanmelden

Voor het Samen Schilderen is er ruimte voor 10 personen. Aanmelden doe je via:
mirjam@degier.frl of via WhatsApp: 06-31 77 09 61.


Samen schilderen

Wanneer: woensdag 2 november

Waar:  Balk, Eigen Haard 35
Tijd: 9.30-12.00 uur
Kosten: geen


 

 

 

Intuïtief schilderen op woensdag 16 november 

Op woensdag 16 november geef ik een workshop “Schilderen vanuit Jezelf” of intuïtief schilderen, speciaal voor de Lichtcirkel/ deze gelijkgestemde groep. Maak je hoofd leeg en luister naar je hart. We starten met een visualisatie/meditatie. Schilder vanuit het diepste van jezelf zonder na te denken over het eindresultaat en laat je verrassen door wat er ontstaat. Door te schilderen vanuit jezelf kom je tot inzicht, omdat je tijdens het schilderen bewust bezig bent met wat er in jou speelt. We schilderen in stilte (in tegenstelling tot Samen Schilderen op 2 november). Bij ieder schilderij geef ik een persoonlijke uitleg. 

Normaal kost deze workshop € 35 p.p, maar speciaal voor de Lichtcirkel/ deze gelijkgestemde groep, heb ik een speciaal tarief van € 25 p.p. We schilderen dan wel op een iets kleiner doek. Hier heb je ook geen ervaring met schilderen voor nodig.

Meer informatie over deze workshop vind je hier

Aanmelden

Om iedereen voldoende aandacht te geven, is er bij de workshop “Schilderen vanuit jezelf” een maximaal aantal deelnemers van 8 personen. Aanmelden doe je via:
mirjam@degier.frl of via WhatsApp: 06-31 77 09 61.


Workshop intuïtief schilderen

Wanneer: woensdag 16 november
Waar:  Balk, Eigen Haard 35
Tijd: 13.30-15.30 uur (in overleg is het ook mogelijk om in de ochtend te gaan schilderen)
Kosten: € 25 p.p.