In oktober wordt deze workshop weer gegeven. De exacte datum is nog niet bekend. Wil je geïnformeerd blijven en een mail ontvangen als de datum van deze workshop bekend is? Stuur een mail naar:

mirjam@bewustkrachtig.nl

Wat wil je nu eigenlijk echt? Waar wordt je hart blij van? Wordt jij gelukkig van je werk? Misschien weet je nog niet precies wat je wilt. Of je wilt je leven anders inrichten, maar je weet niet hoe.

Wat zijn jouw dromen en verlangens? En welke dromen en verlangens wil jij nu daadwerkelijk gaan realiseren? Durf jij diep in je hart te kijken waar je echt gelukkig van wordt?

Herken je dit?

Je bent onrustig, omdat je focus mist

Je weet niet goed wat je dromen en verlangens zijn  

Je hebt wel dromen en plannen, maar je loopt vast bij het uitvoeren daarvan   

Er is iets dat jou tegenhoud om je dromen en verlangens  waar te maken

In 2024 wil je eindelijk gaan doen wat je diep in je hart al lang wil doen

Je wilt je wat anders, maar je weet niet precies wat


Herken jij jezelf in één (of meerdere) van deze punten, dan is de workshop “Maak je dromen waar” iets voor jou.

Reken af met je angsten en belemmerende overtuigingen. Ga aan het roer staan van jouw leven, in je kracht en zet de eerste stap naar het waarmaken van je dromen en verlangens.

De workshop is van 9.00 uur tot 13.00 uur en op de locatie Eigen Haard 35 in Balk. Geef je snel op want VOL=VOL. De investering voor deze workshop bedraagt €47,-. 

Gelijk opgeven:


Wat gaan we doen?

In deze workshop ga je nadenken over wie je werkelijk bent, wat je wensen en verlangens zijn en wat jij graag wilt gaan realiseren in. Je gaat aan de slag met je dromen en verlangens en je gaat intenties zetten

Levenswiel
Om inzicht te krijgen in jouw dromen en verlangens, ga je werken met jouw levenswiel. Jouw levenswiel laat zien waar jij op dit moment in je leven staat en waar je graag naar toe wilt. Het is een vorm van zelfreflectie, waardoor je in staat bent om (nog) meer uit het leven te halen. 

Dromenbord
Visualisatie is een krachtige manier om dromen en verlangens realiteit te maken. En daarom ga je een dromenbord maken. Zo ontstaat er een collage van foto’s, plaatjes en citaten van jouw dromen en verlangens. Door een dromenbord te maken, ben je jouw toekomst aan het ‘scheppen.’ Je richt je op wat je dromen en verlangens zijn, ook al liggen deze nog in de toekomst! Doordat je gelooft dat het er nu al is, ga je het ook realiseren.


Wat gaat de workshop je opleveren?

1. Duidelijkheid
Door foto’s, plaatjes en citaten te verbinden aan jouw dromen en verlangens en dit te gaan voelen, kun je beter reflecteren, concentreren en wordt het steeds duidelijker wat je werkelijk verlangt. Je hebt helder voor ogen wat je echt wilt.

2. Focus
Door je dromen en verlangens visueel te maken worden ze reëeler, meer voelbaar en tastbaar en hierdoor ook meer bereikbaar en binnen je bereik. Je programmeert als het ware je onderbewustzijn. Hierdoor zul je kansen beter zien en aangrijpen om je doel waar te maken.

3. Een vriendelijke reminder
Door elke dag naar jouw dromenbord te kijken, breng je je bewustzijn en je energie elke keer weer naar je dromen, verlangens, doelen en intenties

4. Gezelligheid
Het is ontzettend leuk om te doen. Vooral als je het samen doet met een groep gelijkgestemden, in een fijne omgeving waar je je energie helemaal kunt richten op jouw dromen, jouw wensen en jouw verlangens. 


Investering

De investering voor deze workshop bedraagt €47,-. 

Dit is inclusief alle benodigde materialen, koffie/thee en wat lekkers. Kom je samen, dan krijgen jullie een korting van €5,-. en betaal je €42,- in plaats van €47,-. Vul dan bij kortingscode “samen” in. Dus neem je vriendinnen of dochter mee.

Er is plaats voor 12 deelnemers. Wij werken graag met kleine groepen, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt. Geef je snel op, want vol=vol.

De workshop wordt gegeven door Nicolette van Oortmerssen en Mirjam de Gier. Als je nog vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen via mirjam@bewustkrachtig.nl of 06-31 77 09 61.


Wanneer : datum wordt zsm bekend gemaakt
Tijd : 9.00 – 13.00 uur
Waar : Eigen Haard 23 in Balk
Investering : €47,-. Tenzij je samen komt, dan betaal je beide slechts €42,- 


Opgave :
Wil je je opgeven voor deze workshop? Klik dan op onderstaande button en geef je op.

“The best way to predict the future, is to create it.”

Foto: © Grietje van der Reijnst-Brak, Joustercourant