De laatste weken van het jaar breken aan. Tijd om terug te blikken 2019 en vooruit te kijken naar 2020.

Wat heeft 2019 jou gebracht?  Wat zijn jouw dromen en verlangens voor 2020? En welke dromen en verlangens wil jij in 2020 gaan realiseren? Wat heeft 2019 jou gebracht?  Wat zijn jouw dromen en verlangens voor 2020? En welke dromen en verlangens wil jij in 2020 gaan realiseren

Herken je dit?

Je bent onrustig, omdat je focus mist

Je weet niet goed wat je dromen en verlangens zijn  

Je hebt wel dromen en plannen, maar je loopt vast bij het uitvoeren daarvan   

Er is iets dat jou tegenhoud om je dromen en verlangens  waar te maken

In 2020 wil je eindelijk gaan doen wat je diep in je hart al lang wil doen


Herken jij jezelf in één (of meerdere) van deze punten, dan is de workshop “Maak je dromen waar in 2020” iets voor jou.

Reken in 2020 af met je angsten en belemmerende overtuigingen. Ga aan het roer staan van jouw leven, in je kracht en start in 2020 met het waarmaken van je dromen en verlangens.

De workshop is op vrijdag 3 januari van 9.00 uur tot 13.00 uur en op vrijdag 10 januari op de locatie Eigen Haard 23 in Balk. Geef je snel op want VOL=VOL.

Gelijk opgeven:


Wat gaan we doen?

In deze workshop ga je nadenken over wie je werkelijk bent, wat je wensen en verlangens zijn en wat jij graag wilt gaan realiseren in 2020. Je gaat aan de slag met je dromen en verlangens en je gaat intenties zetten

Levenswiel
Om inzicht te krijgen in jouw dromen en verlangens, ga je werken met jouw levenswiel. Jouw levenswiel laat zien waar jij op dit moment in je leven staat en waar je graag naar toe wilt. Het is een vorm van zelfreflectie, waardoor je in staat bent om (nog) meer uit het leven te halen. 

Dromenbord
Visualisatie is een krachtige manier om dromen en verlangens realiteit te maken. En daarom ga je een dromenbord maken. Zo ontstaat er een collage van foto’s, plaatjes en citaten van jouw dromen en verlangens. Door een dromenbord te maken, ben je jouw toekomst aan het ‘scheppen.’ Je richt je op wat je dromen en verlangens zijn, ook al liggen deze nog in de toekomst! Doordat je gelooft dat het er nu al is, ga je het ook realiseren.


Wat gaat de workshop je opleveren?

1. Duidelijkheid
Door foto’s, plaatjes en citaten te verbinden aan jouw dromen en verlangens en dit te gaan voelen, kun je beter reflecteren, concentreren en wordt het steeds duidelijker wat je werkelijk verlangt. Je hebt helder voor ogen wat je echt wilt.

2. Focus
Door je dromen en verlangens visueel te maken worden ze reëeler, meer voelbaar en tastbaar en hierdoor ook meer bereikbaar en binnen je bereik. Je programmeert als het ware je onderbewustzijn. Hierdoor zul je kansen beter zien en aangrijpen om je doel waar te maken.

3. Een vriendelijke reminder
Door elke dag naar jouw dromenbord te kijken, breng je je bewustzijn en je energie elke keer weer naar je dromen, verlangens, doelen en intenties

4. Een goede start van 2020 
Door gelijk aan het begin van het jaar je dromen en verlangens voor het komende jaar te visualiseren, is het waarmaken van je dromen en verlangens weer een stap dichterbij. Start het jaar positief en met de juiste intentie.

5. Gezelligheid
Het is ontzettend leuk om te doen. Vooral als je het samen doet met een groep gelijkgestemden, in een fijne omgeving waar je je energie helemaal kunt richten op jouw dromen, jouw wensen en jouw verlangens. 


Investering

De investering voor deze workshop bedraagt €47,-. 

Dit is inclusief alle benodigde materialen, koffie/thee en wat lekkers. Kom je samen, dan krijgen jullie een korting van €5,-. en betaal je €42,- in plaats van €47,-. Vul dan bij kortingscode “samen” in. Dus neem je vriendinnen of dochter mee.

Er is plaats voor 12 deelnemers. Wij werken graag met kleine groepen, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt. Geef je snel op, want vol=vol.

De workshop wordt gegeven door Nicolette van Oortmerssen en Mirjam de Gier. Als je nog vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen via mirjam@bewustkrachtig.nl of 06-31 77 09 61.


Wanneer : vrijdag 3 januari 2020 of 10 januari 2020
Tijd : 9.00 – 13.00 uur
Waar : Eigen Haard 23 in Balk
Investering : €47,-. Tenzij je samen komt, dan betaal je beide slechts €42,- 


Opgave :
Wil je je opgeven voor deze workshop? Klik dan op onderstaande button en geef je op. Hier kun je ook gelijk betalen.

“The best way to predict the future, is to create it.”

Foto: © Grietje van der Reijnst-Brak, Joustercourant